top of page
Alkuvuosi 2016

Timantteja hangella- loppiaisen Sibelius-ilta 

Keskiviikkona 6.1.2016 Klo 18 Rovaniemen kirkossa

Sibelius- juhlavuosi meni jo, mutta emme hylkää kansallisaarrettamme edes loppiaisena! Valovoimainen sopraano Mia Huhta sekä pianisti Anna Laakso tarjoilevat Sibeliuksen ja Straussin sävelin tunnelmallisen kokonaisuuden loppiasiltana Rovaniemen kirkossa.

 

Metsä, yö ja lintu

Tiistaina 19.1.2016 Klo 19.00

Lapin musiikkiopiston Helena-salissa

Pianisti Tuija Hakkila pistäytyy pohjoisessa loihtimassa meille pianon äärestä metsä- ja luontoaiheisia sävelmiä.  Ohjelmassa Sibeliusta, Sciarrinoa, Schönbergiä, Messiaenia ja Brahmsia.

Loppuvuosi 2016

Kauneimmat Joululaulut

La 3. ja Su 4.12.2016 Klo 14.00 Korundin kahvilassa

Lumi valaisi kaamoksen, eikä niitä tonttujakaan voi estää enää kuljeskelemasta.. Lämpimästi tervetuloa kajauttamaan kanssamme Kauneimpia joululauluja toisena adventtiviikonloppuna 3. ja 4.12. Korundin kahvilaan! Rovaniemen Steinerkoulun 7.luokan oppilaat tonttuilevat luokkaretkirahastonsa kartuttamiseksi ja musisoimassa mukana ilakoivat sellisti Lauri Angervo ja pianisti Anna Laakso.

Ohjelmassa kauneinta sellopianomusiikkia mm. Sibeliukselta ja Faurelta, Steinerkoulun 7.luokan laulu- ja huiluesityksiä sekä kosolti yhteislaulua tuttujen joululaulujen sävelin! Korundin kahvila palvelee koko tilaisuuden ajan.

 

 

bottom of page