top of page
Alkuvuosi 2015

Pariisin terrori-iskujen järkyttäminä Valoa Kamariin ry organisoi yhdessä sellisti Lauri Angervon ja huilisti Heli Haapalan kanssa vapaapääsyllisen muistokonsertin ja keskustelutilaisuuden.

 

"Je suis Charlie"

- puhetta ja musiikkia vapaan sanan ja taiteen merkityksestä

Lauantaina 31.1.2015 Klo 16.00 Korundi-salissa

Ohjelmassa: Dmitri Shostakovits: Pianotrio No2, e-molli op.67

Reetta Kataja, viulu

Anna Laakso, piano

Lauri Angervo, sello

 

Konsertin jälkeen alkaneessa keskustelutilaisuudessa sana vapautui.

Panelisteina toimivat Kari Väänänen, Mauri Ylä-Kotola, Salla Erho, Nafisa Yasmin, Pekka Mauno, Antti Liikkanen. Puheenjohtajana toimi Tapio Räihä.

Loppuvuosi 2015

Huuda se kuiskaten!

Perjantaina 4.12.2015 Klo 19 Rovaniemen kirkossa

 

Illan kattauksessa tiiviys kohtaa runsauden, koruttomuus hersyvyyden, pysähtyneisyys pulppuilevuuden. Kontrasteja tarjoilevat Meta4-kvartetin voimaviulistikaksikko Minna Pensola ja Antti Tikkanen sekä pianisti Anna Laakso. Ohjelmassa Olli Mustosen sooloviulubagatellit, Beethovenin Kreutzer-sonaatti ja Webernin op.7 ja Sindingin Serenadi kahdelle viululle ja pianolle op.92.

 

Epäsuomalainen Sibelius 

Sunnuntaina 6.12.2015 Klo 14 Korundin kahvilassa

 

Soiko Sibeliuksessa suomalainen sielunmaisema? Ja onko se sinun sielunmaisemasi? Ja mistä se Sibelius sen saattoi osata säveltää? Ja millä eväillä? Kansallissäveltäjämme 150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi jutustelua ja musiikkia. Äänessä Meta4:n ja Klasariklubin perustaja, viulisti Minna Pensola sekä vangitsevasta ja ilmeikkäästä pianonsoitostaan tunnettu Anna Laakso.

bottom of page